Nick uit Big Brother: “Ik verlaag me niet tot jullie niveau”

0
Nick uit Big Brother: “Ik verlaag me niet tot jullie niveau”
Foto: Play4

Nick uit Big Brother heeft een opvallend bericht op Instagram Stories geplaatst.

“Jullie weten dat positiviteit heel belangrijk is voor mij. Jullie weten ook dat ik voor iedereen respect heb, ongeacht jullie mening. Iedereen is vrij in wat hij of zij doet”, schrijft Nick. “Maar, sommige mensen zijn alleen maar negatief, naar anderen toe in reacties, ook soms naar mij toe op mijn profiel”, stelt Nick vast.

“Laat het duidelijk zijn, dat het mij geen reet boeit dat jullie ongelukkig en zielig zijn en dat moeten uitwerken op andere mensen door te schelden en jullie jezelf zo proberen op te hemelen. Proficiat daarvoor, maar niet in mijn leven. Ik ga zelfs niet in op jullie reacties, want ik verlaag mij niet tot jullie niveau”, gaat Nick verder.

De runner-up van Big Brother is er klaar mee. “Voor mij is het heel simpel, als jullie negatief willen reageren, of haat zaaien naar andere mensen toe op mijn profiel? Blokkeren, geen last meer van jullie en jullie niet meer van mij. Ik heb jullie niet nodig in mijn leven en andersom ook duidelijk niet. Doen wat mij en mijn fans gelukkig maakt, en dat is het verwijderen van low life people die geen opvoeding hebben gehad”, besluit Nick Kraft.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven