Jill Goede: ‘Waarom moeten mensen zo haten?’

0
Jill Goede: ‘Waarom moeten mensen zo haten?’
Foto: Play4

Jill Goede, de winnares van Big Brother 2021, krijgt bijna dagelijk haatberichten in haar postvak. Ook vandaag trouwens weer. Iemand reageerde op één van haar berichten op Instagram Stories. “Ik kan het gewoon nog steeds niet geloven eigenlijk. Maar wooooooow. Ik heb het gevoel alsof ik nog steeds droom, wie knijpt me ff wakker?”, schreef Jill bij het filmpje van de bekendmaking van haar overwinning.

Blijkbaar zijn er nog altijd mensen die niet begrijpen waarom Jill tot winnares werd uitgeroepen. “Ja en wij haalt mij uit die nachtmerrie? Jij had meteen dezelfde dag weer weg gemoeten en hebt heel BB heel veel mensen kapot geïrriteerd met je irritante gedoe elke dag en het geschreeuw om aandacht”, schrijf iemand naar Jill.

“Van de stemmingen klopte niets van jij die niks presteerde dan alleen maar mensen irriteerde en zo sneaky en gemeen als maar kan. Gelukkig hoef ik die domme kop niet meer te zien”, lezen we verder.

Ter info: Jill heeft de persoon een passend antwoord gestuurd. “Wel leuk dat je voor die domme kop de tijd neemt om deze dagboek te schrijven <3”, reageert Jill. En gelijk heeft ze. Als je iemand niet kan uitstaan, volg je hem of haar toch gewoon niet?
Dus mensen, laat Jill nu eens gewoon doen, ok?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven