Jani Kazaltzis: ‘Mijn hond heeft zichzelf ongehangen’

0
Jani Kazaltzis: ‘Mijn hond heeft zichzelf ongehangen’
Foto: Photo News

Jani Kazaltzis werd voor Hln.be door Laurence Van Tongerloo, de vrouw van Ruben Van Gucht, geïnterviewd.

Tijdens het interview vertelde Jani hoe zijn Franse bulldog op een tragische manier om het leven kwam.
De feiten dateren al van een hele tijd geleden. “Met mijn ex Dimitri had ik een Franse bulldog en die heeft eigenlijk niet zo lang geleefd. Die heeft maar twee jaar geleefd en is heel ongelukkig gestorven”, vertelt Jani Kazaltzis tijdens het interview.

Jani is een echte dierenvriend, hij kan het niet aan om zijn hond lange tijd alleen te laten. Zijn huidige hond Qozmo zit dan ook zelden of nooit alleen thuis. Ofwel gaat Qozmo mee, ofwel zorgt Jani ervoor dat iemand Qozmo opvangt. “Ik laat hem maximum een uurtje alleen, that’s it. Ik vind het niet fijn om een hond alleen te laten. Als ik aan het werken ben, is die bij andere hondjes thuis en ga ik Qozmo nadien oppikken. Ik kan er niet tegen dat die alleen thuis zit, dan kan ik gewoon niet werken. Ik zit daar dan mee in mijn hoofd. Ik heb dat één keer gedaan en ben dan gewoon naar huis gegaan”, reageert Jani.

Qozmo is een makkelijke hond en niet de eerste hond van Jani Kazaltzis.  “Ik heb vroeger een Frans bulldog gehad. Met mijn ex Dimitri had ik een Franse bulldog en die heeft eigenlijk niet zo lang geleefd. Die heeft maar twee jaar geleefd en die hond is heel ongelukkig gestorven. Dit is in de lift gebleven en heeft zichzelf opgehangen”, vertelt Jani Kazalzis. “Dat is trouwens per ongeluk gebeurd. “Een vriendin van ons, die toen ongeveer zes jaar was, ging met de hond in de lift. Het meisjes vergat dat de leiband nog buiten hing. Dat was heel erg, want zij zat dan in de lift met onze dode hond die daar dan hing.

“Toen wou ik geen beestjes meer, ik heb daar zo hard van afgezien. En dan zijn we Qozmo tegengekomen op restaurant, dat was toen nog een heel kleine puppy”, besluit Jani Kazaltzis.

Het volledige interview kan je op hln.be bekijken, een aanrader. Want een interview met Jani is altijd leuk!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven