Dit personage keert terug naar Familie: “ik heb direct toegehapt”

0
Dit personage keert terug naar Familie: “ik heb direct toegehapt”
Foto: DPG Media

Ontzetting bij de Familie-kijkers toen deze weekend bekend raakte dat we binnenkort afscheid moeten nemen van Jasmijn Van Hoof die al jarenlang gestalte geeft aan Stefanie in Familie. Al was er even veel ophef door een verrassende comeback in de VTM-serie…

Niemand had immers zien aankomen dat ‘Griet’ terug zou opduiken in Familie. Drie jaar geleden toverde zij brave Guido om tot gigolo om nadien te verdwijnen. Voorgoed, dacht we toen, maar deze week dook Griet plotseling opnieuw op. En ze is niet meteen van plan te verdwijnen.

“Een behoorlijk extreem verhaal dat toen op korte tijd werd gebracht”, brengt actrice Andrea Croonenberghs haar vorige passage in Familie in herinnering. “Zo kort en krachtig is mijn plotlijn deze keer niet. Ik sta al sinds maart op de set en dat blijft zo nog een poos”, onthult de voormalige VRT-omroepster in Het Nieuwsblad. “Maar over de details heb ik absolute zwijgplicht.”

Voor de actrice kwam het telefoontje van de makers van Familie als een geschenk uit de hemel in deze zware coronatijden: “Bij Familiewas het vorige keer tof, dus ik heb direct toegehapt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven