Laura Tesoro onthult: “toen ben ik bij Sean Dhondt in bed gekropen”

0
Laura Tesoro onthult: “toen ben ik bij Sean Dhondt in bed gekropen”
Foto: VTM

Laura Tesoro leerde Sean Dhondt pas écht goed kennen toen ze samen als coach zetelden in The Voice Kids, maar ook voordien waren ze elkaar al enkele keren tegen het lijf gelopen, vertelt de zangeres in TV Familie.

Laura Tesoro herinnert zich nog een interview met Sean uit de periode dat hij nog op JIMtv presenteerde. “Dat was vóór ik meedeed aan ‘The Voice’ en bekend werd. Toen ben ik bij hem in bed gedoken. Ah ja, dat was het concept van zijn programma”, lacht Laura Tesoro in het weekblad.

“Het was de eerste keer dat ik Sean in levenden lijve zag. Dat ik achteraf nog zoveel van hem zou leren, had ik nooit gedacht. Maar het is zo: Sean is erg professioneel. Als presentator én zanger haalt hij het onderste uit de kan. Dat is bewonderenswaardig”, klinkt het vol lof bij Laura Tesoro in TV Familie.

“Sean zal ook altijd zichzelf blijven. Niet alleen als vriend of collega, maar ook op televisie. Het is fantastisch om met hem te werken. Hij weet héél goed hoe hij tv moet maken. Ja, ik heb veel van hem geleerd”, geeft Laura Tesoro grif toe.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven