Sophie uit De Kemping over Tijs Vanneste: “Het klikt niet tussen ons”

0
Sophie uit De Kemping over Tijs Vanneste: “Het klikt niet tussen ons”
Foto: VRT

Voor één iemand is het eerste seizoen van ‘De Kemping’ met een sisser afgelopen: Sophie. Zij verliet de camping vroegtijdig nadat Tijs Vanneste haar de levieten las. Voor Sophie de druppel die de emmer deed overlopen: zij pakte haar koffers en vertrok. “Ik heb spijt van mijn deelname, maar fysiek en mentaal was ik kapot”, reageert zij in Gazet Van Antwerpen.

Ze noemde Tijs Vanneste zelfs een rotzak en zal wellicht nooit met hem door één deur kunnen. Voor een tweede seizoen bedankt Sophie dan ook. “De reeks heeft me bijna gekraakt, maar ik ben niet het typetje dat zit te huilen in een hoekje. Ik heb dat blad definitief omgedraaid.”


Sophie en Tijs hebben elkaar nadien nog gezien om de previews van de afleveringen te bekijken. “Het contact was koeltjes, maar normaal”, klinkt het. De kans dat Sophie en Tijs ooit samen een terrasje zullen doen lijkt nihil. “Daar pas ik voor. Hij noch ik zou er beter of gelukkiger van worden. Het klikt niet tussen ons, punt. Het heeft geen zin om dan elkaar op te zoeken”, beseft Sophie.

De jongedame uit Arendonk staat klaar voor haar vrienden. “Wie mij leert kennen, omarmt mij en wil genieten van onze vriendschap, of botst met mij en krijgt een hekel aan mij. Eén ding weet ik zeker: als iemand iets aan mij vraagt, ben ik er om te helpen”, besluit zij in Gazet Van Antwerpen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven