Laura Lieckens krijgt dankzij bikinifoto pak complimenten

1024
Foto: Laura Lieckens

Sinds kort heeft Laura Lieckens uit Blind Getrouwd een nieuwe look. Zij heeft nu blond haar, daardoor herkennen mensen Laura Lieckens minder snel.  

Laura Lieckens poseerde maandag aan de rand van het zwembad in haar lichtblauwe bikini, een foto die duidelijk in de smaak valt. Niet alleen bij de mannelijke fans, ook de vrouwen vinden dat Laura er prachtig uit ziet.

“Perfect op mijn eigen manier. Ook met wijnvlek en volgens sommige een scheef bakkes”, lacht Laura Lieckens. Zij weet als geen ander hoe hard mensen wel kunnen reageren, maar nu geniet zij van de positieve reacties. “
We zijn allemaal perfect zoals we zijn op ons eigen unieke en mooie manier”, schrijft één van de volgers.

“Je bent wie je bent en de anderen moeten jou aanvaarden zoals je bent! Je bent ook goed zoals je bent en moet niet veranderen voor de ander! Wees gewoon jezelf en wees fier op wie je bent want elk mens is uniek! Succes in alles wat je doet!”, reageert Lutgart.

“Heb je een scheef bakkes ??? Nog niet op gelet eigenlijk.😄 Tzal aan de mensen zelf liggen, hun zicht staat scheef.🤣🤣 De wijnvlek valt ook niet op, jij bent een mooi meisje !!”, besluit Lien. Wat een positiviteit op de sociale media, zou dat met het mooie weer te maken hebben?


Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be