Eddy Planckaert snapt Stephanie niet: “Hoe kan je zoiets in godsnaam stilhouden?”

0
Eddy Planckaert snapt Stephanie niet: “Hoe kan je zoiets in godsnaam stilhouden?”
Foto: VRT

Afgelopen weekend reed Mageno Timmerman zijn eerste koers. Die wedstrijd werd in Beveren-Waas gereden. De grote vuurdoop van de zoon van Stephanie werd niet alleen door een groot deel van de familie gevolgd, ook de cameraploeg van ‘Chateau Planckaert’ was aanwezig. En dat trok natuurlijk de aandacht van heel wat mensen.

“Eigenlijk wilden we het stilhouden”, reageert Stephanie maandag in Het Nieuwsblad. “We zochten eerst een koers in Frankrijk, waar Mageno rustig zijn ding kon doen. Maar die was er niet. Hier hoopten we onder de radar te blijven: Mageno’s achternaam is Timmerman, niet Planckaert. Maar kijk…”, zucht Stephanie wanneer de Vlaamse pers rond haar zoon staat.

Ook Eddy Planckaert was zondag aanwezig om zijn kleinzoon aan te moedigen. Maar ook om commentaar te geven op de uitspraak van zijn enige dochter Stephanie: “Hoe kan je zoiets in godsnaam stilhouden, Stephanie? Die jongen wordt constant gefilmd”, reageert Eddy Planckaert. “Iedereen kent hem, iedereen kent ons. Dan kijkt er altijd volk mee”, weet Eddy als geen ander.
Mageno eindigde trouwens als 41ste.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven