Volgers Staf Coppens reageren op foto: ‘Wat is hij veranderd’

0
Volgers Staf Coppens reageren op foto: ‘Wat is hij veranderd’
Foto: Staf Coppens

Hoe zou het met Staf Coppens zijn? Wel, het gaat goed met hem, Nora, Beau en zijn vrouw Monique. Nu de camping open is, is het alle hens aan dek. Tot enkele weken geleden kon je de avonturen van de familie Coppens op VTM volgen. Het ganse gezin was in het programma te zien, zowat iedereen was gecharmeerd over de toch wel heel intense band tussen de kinderen en de ouders.

Dochter Nora en zoon Beau stalen de harten van heel wat kijkers en ook nu weer hebben de volgers van Staf heel wat lof voor Beau.

Op de gisteren genomen foto is Beau namelijk met korte haren te zien, wat een verschil met de haardos ten tijde van de opnames. Niet dat die coupe hem niet goed stond, integendeel. Maar de kapper heeft serieus de schaar in het kapsel van Beau mogen zetten.

“Beau zijn kort coupeke staat hem goed” en “Wauw beau is een heel ander zo…. Zonder zijn lang haar 😁😍 staat hem goed 🤩” zijn maar enkele van de vele tientallen reacties op de nieuwe look van Beau.

“Wat zijn Beau en Nora al weer veranderd in die maand tijd dat ik ze niet heb gezien. Nog 5 wkn kunnen we jullie allemaal weer in de armen sluiten”, reageert één van de vrienden van Staf en Monique.

“Beau toont er groter uit, een puber plots 🔥”, besluit een andere kijker. Hopelijk ontsnappen Monique en Staf wel aan de puberstreken die Beau mogelijk gaat uitsteken. Hoewel, dat zien we niet echt in hem. Op dat vlak lijkt hij volgens ons vooral op zijn mama 😉

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven