Zoontje breekt hart van Jerina en Harry uit ‘Huis Gemaakt’

0
Zoontje breekt hart van Jerina en Harry uit ‘Huis Gemaakt’
Foto: VTM

De koppels uit ‘Huis Gemaakt’ hebben keihard gewerkt om hun droom waar te maken, bij Jerina en Harry lukte dat maar deels. Zij wonnen hun huis niet, maar zijn wellicht wel in staat om het dankzij een crowdfunding te kopen.

Je moet het maar doen als koppel met twee kinderen. “Wij werkten zeven dagen op zeven. Sommige weekends hebben wij amper geslapen”, geeft het koppel in Humo toe.

Jerina en Harry staken de handen uit de mouwen en dat leverde meestal een mooi resultaat op. “We werkten van acht uur ’s morgens tot een gat in de nacht. We waren ook de enige kandidaten met een fulltimejob én kinderen: dat was toch maniakaal, eigenlijk” lacht Harry in het weekblad Humo.

Maar niet iedereen was even blij met die vele werkuren, de kinderen van het koppel zagen hun mama en papa amper tot niet. “Nee, dat was heel erg”, reageert Jerina. “Wij hebben er serieus van afgezien, maar de kindjes ook: om die reden alleen al zou ik het nooit opnieuw doen”, blaast Harry in Humo.

“Onze zoon Fidel is 3 en staat tegenwoordig ’s nachts op om te zien of we er nog zijn. Onno’tje, onze dochter, is 5 en huilde elke keer bij de oppas: ‘Ik heb pijn aan mijn hartje,’ zei ze. Pff”, blaast Harry opnieuw.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven