Jerina en Harry uit ‘Huis Gemaakt’: ‘Vrienden hebben ons gekwetst’

0
Jerina en Harry uit ‘Huis Gemaakt’: ‘Vrienden hebben ons gekwetst’
Foto: VTM

Zij wonnen hun huis waarin ze wekenlang hebben gebouwd en verbouwd niet, maar ze zijn ondertussen zo’n 120.000 euro rijker dankzij een crowdfunding.
Harry Descamps en Jerina Malfait wrijven zich in de handen. Niet omdat ze ‘rijk’ zijn, wel omdat Vlaanderen hen in de armen sloot. Wat is er meer hartverwarmend dan positieve reacties en de steun van de kijkers?

Maar al dat succes heeft ook een keerzijde. “Er zit jammer genoeg ook een schaduwzijde aan. ‘Wow, zo chic!’ zeiden we. ‘Iedereen staat achter ons!’ Maar zodra dat geld er was, gold dat soms niet meer”, reageert Jerina deze week in het weekblad Humo. En die negatieve reacties komen soms van mensen van wie Jerina en Harry het absoluut niet hadden verwacht.
“We hebben al een aantal afgunstige reacties gekregen, zelfs van vrienden en kennissen. Als ik merk dat iemand die ik graag zie moeite heeft om mij gewoon proficiat te wensen, kwetst mij dat enorm. Terwijl wij nog nét dezelfde personen zijn als gisteren, hè?”, benadrukt Jerina.

Heel veel mensen zullen het wellicht wel herkennen, welkom in het echte leven, Jerina en Harry. “Je merkt snel wat je hebt aan iedereen rond je. Je échte vrienden, die er altijd voor je zullen zijn, no matter what, kun je volgens mij op de vingers van één hand tellen”, besluit het koppel in Humo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven