Dorothee Dauwe: “Jullie zijn GEK!”

0
Dorothee Dauwe: “Jullie zijn GEK!”
Foto: Qmusic

Opvallend bericht op de Instagram van Dorothee Dauwe. De presentatrice kon haar ogen niet geloven toen Proximus woensdag liet weten dat er maar liefst 1 miljoen pogingen waren om woensdagochtend het gratis 0800-nummer te bellen in de hoop live op de radio te komen en een auto te winnen.

Aanleiding voor deze actie was de duizendste show die Dorothee Dauwe en haar maatje Maarten Vancoillie samen op Qmusic presenteerden. “Meer dan 1 miljoen telefoontjes naar ons callcenter, tot soms 600 per seconde! 🤯 Jullie zijn GEK! ❤️ Bedankt om al 1, 5, 300 of 1000 keer te luisteren. Op naar de volgende 10.000 shows! 🥂”, schrijft Dorothee.

We vrezen dat Dorothee die laatste boodschap na het drinken van minstens één glas Champagne heeft geschreven. De 31-jarige presentatrice vormt ondertussen 5 jaar een radioduo met Maarten Vancoillie. Op 5 jaar tijd presenteerden zij 1.000 keer samen, een gemiddelde van 200 afleveringen per radioseizoen dus.
Als Dorothee er samen met Maarten nog eens 9.000 bij wil doen, betekent dat dat zij ofwel een versnelling hoger zullen moeten schakelen, of dat Dorothee en Maarten nog eens 45 jaar moeten blijven. Tegen dan is Dorothee 76. Maarten is dan al 78. Dat zien wij bij Qmusic niet gebeuren, maar misschien presenteren Dorothee en Maarten tegen dan wel bij Radio Minerva 😉



Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven