Nick uit Big Brother deelt geheim: ‘Veel mensen vragen mij dat’

0
Nick uit Big Brother deelt geheim: ‘Veel mensen vragen mij dat’
Foto: Play4

Nick Kraft  uit Big Brother maakte zaterdag bekend dat hij het goede voorbeeld van Thomas Nagels gevolgd heeft en dat hij 17 kilo is kwijtgespeeld.

Een mooie prestatie van Nick, dat mag gezegd worden. Blijkbaar waren er heel wat mensen die geïnteresseerd waren in de manier waarop Nick vermagerd was. “Veel mensen vragen mij hoe ik 17 kilo ben afgevallen. Heel eenvoudig: mindset”, reageert Nick.

‘Ik heb frisdrank ingeruild voor water, ik drink 3 liter water per dag. Verder ben ik vaker maar minder gaan eten…. 3 tot 4 maaltijden per dag, geen grote hoeveelheden”, benadrukt Nick Kraft.

“En 4 keer per week heb ik gesport, 1 uur cardio op mijn hometrainer. En voor de rest genieten van het leven. Dik, dun, gespierd, of normaal, als je ZELF gelukkig bent, dan hoef je niets te veranderen.”

Dus blijkbaar was Nick dan zelf niet zo gelukkig met zijn eigen lichaam? “Ik was onzeker, ongelukkig en dat uitte zich negatief op mijn leven, vandaar de verandering. Ben ik perfect? Nooooope, absoluut niet, maar ik ben wel terug gelukkig dat ik in mijn broek van 2 jaar geleden kan”, reageert een supertrotse Nick.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven