Contract Kürt Rogiers bij Familie loopt af, verdwijnt Lars?

0
Contract Kürt Rogiers bij Familie loopt af, verdwijnt Lars?
Foto: VTM

Het jaar 2021 is een feestjaar voor Kürt Rogiers. Het is namelijk 25 jaar geleden dat de acteur en presentator bij VTM aan de slag ging. Er is in die 25 jaar héél wat gebeurd. Kürt Rogiers presenteerde onder andere ‘Valkuil’ en ‘Lego Masters’, maar was als acteur onder andere in ‘Wittekerke’, ‘Sara’, ‘Danni Lowinski’ en ‘Familie’ te zien.

En bij ‘Familie’ is Kürt Rogiers ondertussen ook vijf jaar aan de slag. “Die vijf jaar zijn voorbij gevlogen. Ik weet nog dat de allereerste afspraak een half jaar was en dan kijken we wel wat Lars doet”, vertelde de acteur aan Showbizztv. “Het is ook afwachten wat de mensen ervan vinden. Maar dan ineens zijn we vijf jaar verder en het blijft leuk, het blijft spannend.”


Het leuke aan de rol van Lars in ‘Familie’ is dat die rol Kürt nooit begint tegen te steken, integendeel zelfs. “De scenaristen blijven zoeken naar opportuniteiten voor mij. Aaron, mijn zoon is er nu bijgekomen. Dat speelt dan weer totaal anders dan bijvoorbeeld met Sandrine. Het blijft dus spannend. Ik ben ook blij dat Lars terug CEO is, zodat zo dat gemene kantje weer wat scherper wordt gesteld. Dan zijn er ook de conflicten met Janine Bischops, ja dat is dus fijn.”

Kürt Rogiers amuseert zich elke dag op de set van ‘Familie’. De ene dag maakt Lars het anderen moeilijk, op een andere dag kan Lars de lokroep van mooie vrouwen niet weerstaan. Elke dag vertrekt Kürt Rogiers met plezier naar de set van ‘Familie’. Maar zijn contract loopt eind dit jaar af…. “Mijn contract bij ‘Familie’ loopt zolang mijn contract bij VTM loopt en dat is tot eind dit jaar.”

Betekent dat dat we in 2022 Lars niet meer in ‘Familie’ te zien zullen krijgen? Dat hangt van de makers van ‘Familie’ én van VTM af. “Ik ben ‘Familie’ absoluut nog niet beu en als de makers en VTM het nog niet beu zijn, dan wil ik daar nog wel even mee doorgaan. Als ik daarnaast nog wat theater en wat hosting kan doen, of gewoon kan deelnemen aan programma’s, dan ben ik alleen maar very happy.”

Kürt Rogiers kan wellicht op beide oren slapen, bij VTM zien ze de acteur en presentator graag komen. De kans is dan ook groot dat zijn contract snel weer verlengd zal worden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven