Tinne Oltmans en Juan Gerlo nemen ingrijpend besluit na relatiebreuk

0
Tinne Oltmans en Juan Gerlo nemen ingrijpend besluit na relatiebreuk
Foto: Fonny Gijsels

Het gerucht ging al even de ronde en is nu dan toch bevestigd: Tinne Oltmans en Juan Gerlo van Ghost Rockers zijn niet langer een koppel. Ghost Rockers bestaat inderdaad al een hele tijd niet meer, maar Tinne en Juan werden ten tijde van het tv-programma en de muziekgroep een koppel. De vlinders fladderden vrolijk rond op het podium en achter de schermen klikte het nog beter tussen Tinne en Juan. “Het einde van #TeamJila, het begin van #TeamJinne ♡ #jawijzijneenkoppel”, schreef Tinne Oltmans 4,5 jaar geleden op Instagram.

Maar sinds kort is hun sprookje over en uit. “Juan en ik hebben elkaar altijd graag gezien maar hebben besloten om elks onze eigen weg te gaan met veel respect en liefde voor elkaar. We kregen de laatste tijd hier vaker vragen over”, klinkt het.

“Dit is voor ons allebei nog steeds moeilijk dus we hopen dit te kunnen verwerken in alle rust en op ons eigen tempo. Dat houdt ook in dat we geen commentaar zullen geven op onze breuk en ook niet beschikbaar zijn voor interviews. Bedankt om dit te respecteren. Liefs Juan & Tinne”, schrijft het koppel op Instagram.

Tinne Oltmans heeft een verschrikkelijk druk jaar achter de rug. Zij was met een solo-carrière in de muziek bezig en kreeg de hoofdrol in de telenovelle ‘Lisa’, nog altijd op VTM te zien. Dat resulteerde in het feit dat zij héél zware werkdagen had, vaak van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Juan daarentegen had amper wat om handen. De theaters waren dicht, er werden dus ook geen musicals opgevoerd. Heeft corona op liefdesvlak slachtoffers gemaakt? Die kans is behoorlijk groot.

Wij wensen deze twee lieverds sterkte toe bij het verwerken van hun break. Komt goed, geef het tijd!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven