Sandra Bekkari neemt ingrijpende beslissing: ‘Slapeloze nachten gehad’

0
Sandra Bekkari neemt ingrijpende beslissing: ‘Slapeloze nachten gehad’
Foto: VTM

De zomer van 2019 was een wondermooie zomer voor Sandra Bekkari. Haar man Peter vroeg haar namelijk ten huwelijk. Eén jaar later zou het gaan gebeuren. De plannen werden bedacht, de voorbereidingen voor een groots feest waren volop bezig en dan kwam de coronacrisis ook ons land en leven op z’n kop zetten.

‘Ach, wat is een jaartje uitstel nu?’ dachten Sandra en Peter vorig jaar. Het trouwfeest werd dan maar naar deze zomer uitgesteld en het zag er allemaal rooskleurig uit. “We hebben daarover net opnieuw een knoop moeten doorhakken. De twijfels of het al dan niet kon doorgaan hebben me toch wat slapeloze nachten bezorgd”, geeft Sandra Bekkari in Dag Allemaal door.

De twijfel woog echt op de gemoedstoestand van van Bekkari en haar man Peter. “Gaat het, net zoals vorig jaar, opnieuw niet door? Peter en ik hebben finaal beslist dat we het uitstellen. Met pijn in het hart, maar er waren te veel onzekerheden”, geeft Sandra toe.

Gewoon in Oostende trouwen was een optie, maar het koppel zag het net iets groter. “De ceremonie zou in Italië plaatsvinden, maar tijdens de laatste voorbereidingen merkten we dat het niet klopte. We waren meer bezig met de laatste richtlijnen, afstandsregels en passende mondmaskers dan met het organiseren van ons feest en het kiezen van de bloemen. Volgend jaar dan maar. Derde keer goede keer! En hopen dat iedereen er dan wel in goede gezondheid bij kan zijn”, besluit Sandra Bekkari in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven