Regi zet de puntjes op de i: ‘Ik zoek géén nieuwe vrouw’

107
Foto: Photo News

Voor een nieuw nummer én een optreden in het Sportpaleis van Antwerpen is Regi op zoek naar een nieuwe stem. “Ik ga deze zomer op zoek naar een ongeslepen diamant. De Regi Academy wordt een once-in-a-lifetime leerschool voor iedereen met een unieke stem en présence. De winnaar duikt met mij in de studio en wordt de stem én ster van mijn nieuwe single. En op 30 oktober gaan we samen knallen in het Sportpaleis”, reageert de dj.

Regi maakt er een programma over, maar vertelt in Het Laatste Nieuws dat hij op zoek is naar een stem, niet naar een vrouw. “Het is niet ‘Regi zoekt een vrouw, maar Regi zoekt een straffe stem. Laat dat duidelijk zijn. Maar hé, het is reality, dus alles kan. Al is dat sowieso niet de insteek. Het zou echt tof zijn moest er een ster uit dit programma komen, eentje om aan mijn lijstje toe te voegen”, glundert Regi Penxten.Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be