Fans van Christophe en Nick uit Blind Getrouwd blij met reünie: “Jullie passen bij elkaar”

0
Fans van Christophe en Nick uit Blind Getrouwd blij met reünie: “Jullie passen bij elkaar”
Foto: DPG Media

Afgelopen week waren Christophe Ramont en Nick Laenen uit ‘Blind Getrouwd’ samen aan het MAS in Antwerpen een terrasje aan het doen.
De twee waren tot pakweg een jaar geleden getrouwd, maar gingen weer uit elkaar. En toch zijn Christophe en Nick nog regelmatig samen. Sommige mensen vermoeden zelfs dat die twee terug een koppel vormen.  

“Bon, ik ga dan in Antwerpen wonen hé. Ben hier weer. En mijn ex is hier ook weer”, schrijft Christophe op Instagram. “Klein projectje waar we nog niets over kunnen vertellen, later meer! Maar we hebben ons wel weer eens geamuseerd”, lacht Christophe.

Wij vermoeden dat Christophe en Nick tv-opnames hadden en dat zij mogelijk te gast waren in een studio voor een programma van Pickx+ van Proximus.

“Ik vind dat zoooo zalig om jullie samen te zien eh!”, reageert één van de duizenden fans van het ex-koppel op Instagram. “Trouwt anders ja snel terug met de Nick..”, gaat iemand veder. “Ivond jullie wel passen bij elkaar…waarom ni terug proberen”, vraagt een kijker zich af.

“Jullie passen zo bij mekaar… Respect hoe jullie met mekaar omgaan”, reageert één van de kijkers van ‘Blind Getrouwd’. De hoop is er nog altijd dat Christophe en Nick ooit terug officieel een koppel zullen worden. “Wanneer gaan jullie het officieel maken? Dat jullie niet zonder elkaar kunnen en dat jullie dan toch gaan trouwen?♥️♥️♥️ mijn vurigste wens🤣😂♥️🐝😉”, besluit een kijker.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven