Thuis-acteur Frank Van Erum maakt zich boos op Facebook

0
Thuis-acteur Frank Van Erum maakt zich boos op Facebook
Foto: VRT

Gewezen Thuis-acteur Frank Van Erum heeft zich op Facebook boos gemaakt op de burgemeester van Sint-Truiden. De stad heeft van Sabam een rekening van iets meer dan 239 euro gekregen voor het spelen van muziek in het vaccinatiecentrum. Plaatsvervangend burgemeester Jelle Engelbosch ergert zich op Twitter aan de werkwijze van Sabam. “Seg Sabam, mag ik jullie bezoekjes aan vaccinatiecentra en navolgend factuur onfatsoenlijk vinden ?”, schreef Jelle Engelbosch op Twitter.

Een uitspraak die bij Frank Van Erum in het verkeerde keelgat is geschoten. “Het overkomt me niet vaak maar hier werd ik als artiest vanbinnen heeeeeel boos om. Burgemeester Jelle Engelbosch (NVA) vindt dat hij zonder het te vragen aan artiesten gratis hun muziek mag draaien in zijn vaccinatiecentrum. Als die artiesten, vertegenwoordigd door Sabam, (de artiestensector is overigens één van de zwaarst getroffen sectoren, beste heer Engelbosch, maar dat zal u wel ontgaan zijn), langskomt en zeggen dat dit niet kan en hem dus ‘betrappen’ durft hij naar de pers stappen om zijn beklag te doen”, reageert Frank Van Erum op Facebook.

Engelbosch betreurt dat iedereen inspanningen doet om snel weer tot een normale samenleving te komen, maar dat Sabam niet één bijdrage doet. “Wij zouden onze duit niet in het zakje doen? Ik stel voor dat meneer Engelbosch zijn loon voor enkele maanden inlevert, want ja meneer Engelbosch, dat is wat artiesten hebben gedaan, om zijn duit in het zakje te doen”, gaat Frank Van Erum verder.

De acteur en zanger is niet mals voor de plaatsvervangend burgemeester van Sint-Truiden. “Arrogantie ten top als je het mij vraagt. Geef die man een gitaar of ukelele, dan kan hij zelf zijn publiek animeren. En wel met eigen gemaakte nummers hè! Als Sabam dan langkomt (want dat zouden ze ook doen en zelfs innen, dat is wel oneerlijk… Sabam heeft zeker niet altijd gelijk in mijn opinie maar nu dus zeker wel!) dan heeft hij alle recht om zijn beklag te doen. Meneer Jelle Engelbosch U MOEST ZICH SCHAMEN !!!”, besluit Frank Van Erum.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven