Fantastisch nieuws voor Martine uit ‘Zorgen voor mama’

0
Fantastisch nieuws voor Martine uit ‘Zorgen voor mama’
Foto: VRT

Nieuws vers van de pers. Dinsdagavond was er weer een emotionele aflevering van ‘Zorgen voor mama’, het programma van Kristel Verbeke. De afgelopen weken was in dat programma te zien hoe Martine en haar man André hun huis zouden moeten verlaten en hopeloos op zoek waren naar een nieuwe woonst voor hun grote gezin.

Afgelopen week ging er een bericht viraal op Facebook. Eén week voordat het gezin van Martine en André op straat zou komen te staan, hadden zij nog altijd geen woning gevonden. Dinsdag kwam er dan toch goed nieuws: Martine en André hebben een woning gevonden.

“Martine Lefevre en Andre Henry hebben na 8 maand zoeken – en drie dagen voor ze op straat gezet zouden worden – eindelijk een huis gevonden”, laat straathoekwerker Joost weten.
“Ze hebben hemel en aarde bewogen (immokantoren), het kastje en de muur en ook Pontius en Pilatus gezien (hulp- en dienstverlening). Dankzij de gedrevenheid en het netwerk van Ruth Allewaert en het geloof in mensen van Wendy, de eigenares, kunnen ze er van ’t weekend al intrekken”, reageert een dolblije Joost.

En wat zijn wij blij voor Martine, Andre en de kinderen. Hopelijk zijn er heel wat helpende handen om de verhuis vlot te laten verlopen. Succes en veel plezier in jullie nieuwe woonst!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven