Debby Pfaff: ‘Ik wil me niet laten vaccineren’

552
Foto: Photo News

Aanstaande zondag start VTM 2 met een herhaling van de eerste reeks van ‘De Pfaffs’. Die afleveringen dateren al van 2002, bijna 20 jaar geleden dus. Er zouden in totaal elf seizoen en maar liefst 320 afleveringen gedraaid worden. In de meeste van die afleveringen zullen we een jonge versie van Debby Pfaff te zien krijgen.

In die periode was er van Corona nog geen sprake, dat is vandaag wel anders. Debby Pfaff, die nu midden in de 40 is, is bijna aan de beurt om een coronavaccin te krijgen, maar in Story spreekt zij haar twijfel uit. ‘Moet ik dit wel doen’, vraagt Debby zich af.

“Sinds ik hoorde dat de vaccins niet altijd helpen tegen andere varianten, twijfel ik… Bovendien maak ik me zorgen over de langetermijngevolgen. Hoe kun je in een jaar tijd een veilig vaccin ontwikkelen?”, met die vraag zit Debby Pfaff en zij is zeker niet de eerste die met dezelfde vraag zit.

“Ik laat ook nooit een griepspuit zetten. Als het van mij afhangt, doe ik het niet, maar als ik hierdoor in mijn vrijheid beperkt word en ze me verplichten tot een vaccinatiepaspoort om op reis of restaurant te kunnen gaan, heb ik niet veel keuze”, besluit Debby Pfaff in de nieuwe Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be