Christoff en Ritchie uit elkaar: “We hebben woorden gehad”

0
Christoff en Ritchie uit elkaar: “We hebben woorden gehad”
Foto: Marc Dewolf

Hoe jammer is dit! Schlagerzanger Christoff en zijn verloofde Ritchie hebben na een relatie van vier jaar een punt achter hun liefdesleven gezet. De twee wonen en slapen niet langer onder één dak.

Christoff is terug en hoe. Zes weken geleden lanceerde de zanger zijn nieuwe single. Christoff 3.0 was een feit, maar dat zijn verloofde Ritchie niet meer in dat plan zou passen, dat hadden we niet zien aankomen.

“Bijna 4 jaar geleden leerde ik deze kanjer kennen. Maar vandaag hebben we besloten elk onze eigen weg te gaan. Het zijn 4 fantastische jaren geweest en daarom kijken we er vooral met veel mooie herinneringen op terug”, schrijft een emotionele Christoff op Instagram. De breuk moet een zware klap zijn, want Ritchie leek de man van zijn leven te worden. Meer zelfs, het koppel was al 2,5 jaar verloofd. Hun huwelijk werd echter alsmaar uitgesteld wegens een te drukke carrière. En dan werd corona weer ingeroepen als reden om nog niet te trouwen. Begrijpelijk, want Christoff wou niet zomaar stiekem zonder de rest van zijn hechte familie trouwen. Maar van een huwelijk is geen sprake meer. Meer zelfs, de relatie tussen Christoff en Ritchie werd beëindigd.

“Hoe onze wegen verder zullen lopen weten we nu nog niet, maar ik ben zo dankbaar dat we dit nieuwe pad samen kunnen verkennen. Met nog steeds veel liefde, vriendschap en vooral heel veel respect voor elkaar. Het is allemaal nieuw voor ons en daarom hoop ik ook dat jullie ons allemaal de nodige rust gunnen om dit voor onszelf te verwerken. We zullen daarom dan ook geen interviews of commentaar geven”, besluit Christoff op Instagram.

Nog geen jaar geleden vertelde Christoff in Het Laatste Nieuws dat hij en zijn vriend Ritchie tijdens corona afgezien hebben. Plots zaten zowel Ritchie als Christoff 24 uur per dag met elkaar opgescheept en dat waren zij niet gewoon. Christoff had geen optredens, geen interviews, geen opnames, echt niets.

“Wel kijk, ik denk niet dat mensen gemaakt zijn om 24 uur per dag samen te zijn. Het zou dan ook hypocriet zijn om te ­beweren dat Ritchie en ik geen woorden hebben gehad. Dat zal wel voor meerdere koppels gelden.”, reageerde Christoff toen in de krant.

Dat het nu tot een breuk is gekomen, is mogelijk het gevolg van corona. “In samen koken – iets waar wij anders nooit tijd voor hebben – hebben Ritchie en ik verstrooiing gevonden. Die afleiding hadden we nodig om weer helemaal naar elkaar toe te groeien. En zo hebben we bewezen dat onze relatie, mits wat hulp, corona­proof is”, lachte Christoff een jaar geleden. Helaas bleek hun relatie dan toch niet voldoende sterk te zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven