Naomi uit Big Brother zet groot misverstand over haar recht

0
Naomi uit Big Brother zet groot misverstand over haar recht
Foto: Play4

We weten dat Naomi Timmerman vegan eet en daar is zij best wel streng op. Kijk maar hoe zij daarmee om ging in het Big Brotherhuis. Naomi zou nog liever uitgehongerd het huis verlaten hebben dan dat zij met haar leefwijze moest breken.

Eerlijk? Wij zouden het niet kunnen, maar we hebben wel enorm veel respect voor Naomi. Het blijft trouwens niet alleen bij vegan eten, ook bij haar kledingkeuze denkt Naomi meer en meer aan moeder natuur, hoe mooi is dat!!!

Naomi deelde haar nieuwe outfit en die is best wel speciaal. Speciaal in die zin dat die op een milieuvriendelijke manier is gemaakt. “Mijn short werd gemaakt met 0% toxische verf, 0% toxische pesticiden, 0% toxisch bleekmiddel.  Geen schadelijke chemicaliën op m’n huid, zodat ik zorgeloos kan genieten van lauwe biertjes en complete vreemden die tegen me opbotsen tijdens opzwepende muziek. Ik kan het rondvliegend zweet haast al proeven”, reageert Naomi die snel van haar eerste festival van deze zomer hoopt te genieten.

“Sinds het bekijken van de documentaire ‘The True Cost’ enkele jaren terug ben ik mij gaan verdiepen in duurzame mode, kleding dat goed is voor mens én natuur. Ik help dus graag mee de boodschap verspreiden dat #ecoandfair niet enkel voor geitenwollensokken is”, besluit Naomi. En daarmee is dat laatste misverstand ook weer de wereld uit geholpen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven