Nieuwkomer uit Familie meteen onder vuur na domme fout

0
Nieuwkomer uit Familie meteen onder vuur na domme fout
Foto: VTM

De kijkers van ‘Familie’ trokken dinsdagavond grote ogen. Menig kijker kon amper of niet geloven wat die te zien krijg in z’n favoriete dagelijkse soap.

Louise Van den Bossche (Charlotte Sieben) was gaan solliciteren voor een job maar weigerde die omdat het niet strookt met haar ideaalbeeld. Enkele weken geleden werd Louise in Genua nog opgepakt tijdens een klimaatbetoging. Meer dan ooit is Louise dus met het klimaat bezig, tenminste dat willen de makers van ‘Familie’ ons doen geloven.

Want amper enkele seconden voordat Louise haar oma met veel overtuiging vertelde waarom zij de job niet aangenomen had, nam diezelfde Louise een plastic flesje water uit de koelkast. Louise had kans om in een feestzaal te gaan werken, maar alles wat ze daar gebruikten was wegwerp: servetten, tafellakens, enzovoorts. Eten werd weggesmeten terwijl ze dat beter aan een voedselbank zouden geven. “Ik zou mezelf niet recht in de spiegel kunnen kijken als ik in zo’n zaak zou werken”, reageerde Louise.

Je kan het nieuwkomer Charlotte Sieben niet kwalijk nemen, het was één van haar eerste scènes. Maar was er nu echt niemand bij ‘Familie’ die zich hier vragen bij stelde?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven