Spoiler uit Familie: dit is er met Iris aan de hand

0
Spoiler uit Familie: dit is er met Iris aan de hand
Foto: VTM

De kijkers van ‘Familie’ zijn al even in de ban van wat er met Iris (Marianne Devriese) aan de hand is. Zij heeft last van haar suiker en heeft al een aantal keer een hypo gehad. Sommige mensen denken echter dat er meer aan de hand is en die krijgen gelijk.

Lees niet verder als jij deze spoiler nog niet wil weten!!!

Iris doet al enkele dagen mysterieus. Zij ging al een paar keer onderuit en liet ondertussen bloed trekken. Maar wat het resultaat is, daar heeft zij nog niets over gezegd. Woensdag kwam haar partner Peter Van den Bossche (Gunther Levi) thuis nadat hij zijn dochter in Italië was gaan oppikken, maar nog kregen de kijkers geen antwoord op hun vraag: ‘wat is er aan de hand met Iris?’

Wel, vanavond gaan we het op televisie aan de weet komen. Is Iris ernstig ziek? Neen, het is iets leuker. Of dat zou het toch moeten zijn. Is Iris zwanger? Ja dus. Kijkers die de aflevering van donderdag al gezien hebben bevestigen het bericht. Is Peter de vader? Krijgt Iris effectief een baby of gaat zij een problematische zwangerschap tegemoet? Dat zal de toekomst uitwijzen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven