Fans sparen Peter Van de Velde niet na uithaal naar Songfestival

0
Fans sparen Peter Van de Velde niet na uithaal naar Songfestival
Foto: VRT

Je zou gaan denken dat acteur Peter Van de Velde het met opzet doet. Hoe vaak post de acteur geen zaken die controversieel zijn. “Slim bekeken! Met een ‘jeanetten’ kapsel naar het grootste ‘jeanetten’ feestje van het jaar’, lachte Peter Van de Velde op Facebook.

Op de Facebookpagina van Radio 2 schreef de acteur die Jacques in ‘Thuis’ speelt dat ‘The Wrong Place’ en nu citeren wij hem een ‘deprimerende song’ is. “Maar dat hebben ze al vaker gemaakt! Ik hoop dat ze het festival winnen. Dan mogen wij het volgend jaar nog eens organiseren en kost ons dat, bovenop de financiële corona schade en de daaruit vloeiende hogere belastingen ook nog eens de kosten en de daarbij horende verhoogde belastingen voor de werkman”.

Peter Van de Velde kreeg meteen bakken kritiek over zich heen. “De hypocrietste piraat van de Scheve Schuit’, schreef iemand op Twitter.  “En dat voor een acteur te zien bij één en VR. Ik hoop dat ze hem terecht wijzen. Bah!”, gaat een andere acteur verder.

Opvallend, diezelfde Peter Van de Velde noemde de meest recente cd van Hooverphonic ‘een cd van een onbekende geniale muzikaliteit’.

In ieder geval, Peter Van de Velde heeft zijn berichten ondertussen (alweer) verwijderd.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven