Familie-kijkers teleurgesteld: ’te belachelijk voor woorden’

0
Familie-kijkers teleurgesteld: ’te belachelijk voor woorden’
Foto: Photo News

De verhaallijn waarbij Véronique haar partner Lars in Familie de vrijheid geeft om het met een andere vrouw te doen, zorgt voor heel wat ophef op de sociale media. “Het is te belachelijk voor woorden”, reageert één van de kijkers van de soap teleurgesteld.

“Ik vind die verhaallijn maar raar. Zo maar plots uit het niets mag Lars vreemdgaan want ik heb nooit kunnen vaststellen dat er tussen hen een probleem was!! Dat is ook geen meerwaarde. De schrijvers weten precies niet meer wat uit te vinden”, gaat een andere kijker verder.

Het aantal negatieve reacties is niet meer op één hand te tellen. Ook al kan de vrouw niet mee door naar al zijn verlangens hoeft hij haar daar in te steunen ook al gund zei hem zijn plezier op een ander . Buig voor je liefde en behandel elkaar met respect”, benadrukt een andere kijker.

“Lars zijn driften zijn zo groot dat Veronique dat alleen niet bol kan werken . En ze wil hem niet verliezen door haar te kort doening . En om het voor haar zelf spannend te houden en de jaloersheid naar boven te laten komen om zelf weer even mee te kunnen spelen is dit haar voorstel naar hem toe . Een hond moet toch zijn goesting blijven kunnen doen”, besluit een andere kijker.

De hamvraag is nu: wat zou de bomma van deze situatie denken?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven