Makers van ‘Familie’ gaan in de fout: ‘nu weet iedereen het’

0
Makers van ‘Familie’ gaan in de fout: ‘nu weet iedereen het’
Foto: VTM

Aandachtige kijkers van ‘Familie’, ze zijn belangrijk voor de soap. Maar sommige kijkers zien echt alles. De afgelopen dagen kwam de kleine Gaston nog eens in beeld. De baby van Hanne en Quinten komt niet zo vaak in beeld, kleine kinderen op de set is niet evident, dat weet elke programmamaker ondertussen wel. Meer zelfs, het is één van de basisregels die men op school leert: geen boot, geen baby, geen beest.

Maar mensen krijgen kinderen, dat is in een soap niet anders. Eén probleem: een kijker merkte bij het bekijken van een recente aflevering van ‘Familie’ op dat de kleine Gaston van naam veranderd was. In het fragment heeft Gaston namelijk een fopspeen in de mond. Daar hangt echter een lintje aan met daarop blokjes met de letters van zijn naam: Jaxx. “Had ik ook gezien, dat zal waarschijnlijk de echte naam zijn van dit mini acteurtje die niet zonder zijn tuutje kon”, reageert één van de kijkers.

Hadden de makers van ‘Familie’ nu niet even kunnen ingrijpen en de baby een andere fopspeen kunnen geven?
“Die zal zijn eigen tutter moeten hebben zeker? Anders is hij misschien niet stil tijdens de opnames”, reageert een andere kijker dan weer.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven