Elisabet uit De Mol haalt fors uit: ‘Dat is verboden en strafbaar’

194
Foto: vipnieuws.be

Elisabet Haesevoets, de Mol 2019, deelt een emotioneel bericht op haar sociale media. De gewezen spoedarts heeft vaststellingen gedaan die haar niet zinnen. Elisabet wil haar volgers dan ook waarschuwen voor bedrieglijke en gevaarlijke praktijken.

“Even iets heel belangrijk waar ik droevig en bang van word. Ik hoor meer en meer dat er veel esthetische behandelingen (botox , fillers,….) worden uitgevoerd door niet-artiesten. Dit is verboden en strafbaar in België!!!”, benadrukt Elisabet.

Elisabet heeft niets tegen deze behandelingen, maar heeft wel tips voor mensen die het overwegen. “Wees er altijd zeker van dat diegene die de behandeling uitvoert een arts is. De behandelingen zijn niet altijd zonder risico en dus enorm belangrijk dat dit een geschoolde arts is”, gaat Elisabet verder.

Dokter Elisabet geeft mensen de raad om via het internet vooraf de lijst met erkende artsen te raadplegen. “Maar lieve schatten: er zijn gelukkig veel goede en ervaren artsen. Maar kennis is rijkdom, dus informeer je zeker voldoende en wees zeker dat jouw behandelaar ook een arts is.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be