Dit moet aankomen bij Koen Wauters: ‘James Cooke belde mij’

0
Dit moet aankomen bij Koen Wauters: ‘James Cooke belde mij’
Foto: VTM

Koen Wauters pakt graag uit met het feit dat Laura Tesoro zeven jaar geleden in zijn team zat bij ‘The Voice Van Vlaanderen’,  maar eigenlijk heeft Laura Tesoro haar carrière bij ‘The Voice Van Vlaanderen’ aan James Cooke te danken en niet aan Koen Wauters.

Laura Tesoro vertelde het verhaal vorige zomer al eens in het zomerprogramma van VTM en deed dat nog eens over tijdens een weekendinterview in Het Laatste Nieuws.

“Het is eind 2013, ik zit thuis op toilet, de telefoon gaat. Ik twijfel of ik zal opnemen, ik zeg ‘hallo’, het is James Cooke. Je moet weten: James is op dat moment nog niet bekend. Hij werkt voor The Voice en ik ken hem omdat hij de musicals Daens en Domino heeft gespeeld met mijn moeder”, vertelt Laura Tesoro in Het Laatste Nieuws. Eigenlijk was Laura het jaar ervoor al eens stand-in geweest tijdens de repetities van ‘The Voice Van Vlaanderen’.

Laura zong toen ook even en maakte een grote indruk op de programmamakers. James mocht Laura het jaar erna bellen met een héél gekke vraag: “Wil jij blind audition komen doen bij The Voice?”

Laura moest niet lang nadenken en zei ja. “De rest van het verhaal ken je. Ik ben James nog altijd dankbaar. Had ik dat telefoontje toen niet opgenomen – had best gekund, ik zat per slot van rekening op toilet – dan had ik hier niet gezeten met jou”, lacht Laura Tesoro.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven