Alweer een moord in Thuis

0
Alweer een moord in Thuis
Foto: VRT

Het zou een feestelijk jaar moeten worden bij ‘Thuis’, maar het is tegelijk het meest moorddadige seizoen ooit geworden. Jacques heeft namelijk alweer een moord op zijn geweten. Vrijdagavond raakte bekend dat Jacques ook Reinhilde vermoord zou hebben.

Dit zou meteen ook de vierde doden zijn die Jacques op zijn geweten heeft. Komt er nog een vijfde? Want binnen een paar weken komt de seizoensfinale eraan. Het kan bijna niet anders dan dat Jacques dan nog eens zal toeslaan en mogelijk zelfs meerdere slachtoffers zal maken.

Peter Van de Velde maakte eerder al bekend dat zijn personage Jacques uit ‘Thuis’ zou verdwijnen, maar hoe dat zal gebeuren is niet duidelijk. En ook niet wanneer. Voor hetzelfde geld zien de kijkers de grote ontknoping pas bij de start van het nieuwe seizoen.

Met de dood van Reinhilde is meteen ook duidelijk dat Greet Rouffaer helemaal uitgespeeld is in ‘Thuis’. “Ik had stiekem gehoopt Greet Rouffaer nog eens terug te zien in Thuis’. Niet dus, nu haar personage dood is”, schrijft een kijker op een fansite van Thuis.

En toch sluit een andere kijker een terugkeer niet helemaal uit. “Och… t is de eerste keer niet dat een dode terug tot leven komt in dergelijke series… in soaps kan álles..”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven