Evi Hanssen barst in tranen uit: ‘mama zal niet meer genezen’

0
Evi Hanssen barst in tranen uit: ‘mama zal niet meer genezen’
Foto: Photo News

Het zijn best wel emotionele tijden voor Evi Hanssen. De presentatrice deelde woensdag in de bijlage Billie van Het Nieuwsblad minder leuk nieuws: haar moeder heeft opnieuw kanker.

Een leveronderzoek bracht aan het licht dat mama Arlette borstkanker heeft. Opnieuw kanker, want 9 jaar geleden herstelde de moeder van Evi Hanssen al eens van borstkanker. Maar die vreselijke ziekte is terug en hoe.

“Ik ga niet meer genezen”, kreeg Evi Hanssen aan de telefoon te horen. zei mijn lieve, sterke moeder aan de telefoon. De situatie is uitzichtloos, een bikkelhard verdict.  “Maar de dokter heeft gezegd dat ze er alles aan gaan doen om mijn leven op een pijnloze manier te rekken. Maanden, of misschien wel jaren”, vertelde Arlette aan haar dochter.

Evi was net met haar hond Zaza op de hondenweide aan het wandelen. Evi probeerde zich sterk te houden, maar na het telefoongesprek brak ze in snikken uit. Begrijpelijk, wij hopen dat Evi en de rest van de familie toch nog heel wat mooie momenten samen mogen beleven, want dat is wat mama Hanssen absoluut wil. Je leest het hele verhaal in Billie.


Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven