Magali Planckaert heeft slecht nieuws voor schoonvader Eddy

0
Magali Planckaert heeft slecht nieuws voor schoonvader Eddy
Foto: VRT

Als we Stephanie Planckaert mogen geloven, verhuizen De Planckaerts deze zomer naar Frankrijk. De kids maken hun school hier nog af, maar de kans is groot dat zij dit najaar in Frankrijk naar school zullen gaan. Op die manier zorgt de familie Planckaert ervoor dat de werkzaamheden aan het kasteel in Frankrijk versneld kunnen worden.

Maar niet iedereen van de familie zal wellicht verhuizen. “Daar zijn we nog niet uit”, reageert Magali Planckaert deze week in Story. Het is al een tijdje duidelijk dat het voor Magali niet evident zal zijn om België te verlaten. Haar man Francesco heeft eerder al laten weten dat zijn vrouw daar niet echt voor staat te springen. “Ik heb er geen problemen mee om voor langere periodes daar te zijn, maar België achterlaten kan ik op dit moment niet. Ik zou mijn familie in Vlaanderen moeilijk kunnen missen”, vertelt Magali deze week in Story.

Voor de liefde verhuisde Magali destijds al van Petegem-aan-de-Leie naar de Ardennen en dat was al een bijzonder grote stap. “Intussen voel ik me heel erg thuis in de Ardennen. Dat thuisgevoel mis ik nog in Frankrijk. In tegenstelling tot Eddy heb ik mijn hart er niet verloren”, klinkt het in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven