Opnames van Thuis stilgelegd na ziekenhuisopname Leah Thys

0
Opnames van Thuis stilgelegd na ziekenhuisopname Leah Thys
Foto: VRT

De hele ploeg van Thuis leeft enorm mee met actrice Leah Thys. De actrice die Marianne speelt in de VRT-serie verloor enkele dagen geleden haar echtgenoot en vecht nu zelf tegen het coronavirus in het ziekenhuis.

Thuis-producer Hans Roggen vertelt in Gazet van Antwerpen dat de opnames maandag werden stilgelegd. “Alleen maandag hebben we beslist om niet te draaien”, vertelt producer Hans Roggen. “Vanwege de emoties, want iedereen op de set leeft natuurlijk erg mee met Leah.”

Momenteel lopen de opnames voor de afleveringen die in juni op antenne komen, waaronder de seizoensfinale. “We bekijken nog of we in de scenario’s van de finaleweek een bocht moeten maken om de afwezigheid van Leah op te vangen”, aldus producer Hans Roggen in Gazet Van Antwerpen.

“Voorlopig is het nog te vroeg om hierover uitspraken te doen. Het belangrijkste nu is dat Leah tijd krijgt om te genezen en het verlies van haar man te verwerken”, benadrukt Hans Roggen die eraan toevoegt dat er geen sprake is van een corona-uitbraak op de set van Thuis.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven