Gert Verhulst neemt belangrijke beslissing over toekomst K3

0
Gert Verhulst neemt belangrijke beslissing over toekomst K3
Foto: PhotoNews

Gert Verhulst staat als Studio 100-baas voor enkele belangrijke beslissingen bij K3. Niet alleen moet Klaasje vervangen worden, maar na het afscheid van Miguel Wiels als componist komt nu ook de unieke sound van K3 plots in gevaar. Al lijkt Gert Verhulst dat probleem te minimaliseren.

De K3-nummers werden immers altijd door “de heilige drievuldigheid” geschreven en de overblijvende songwriters Peter Gillis en Alain Vande Putte blijven wél doorgaan als liedjesschrijvers van K3. Zij zijn trouwens niet bij de pakken blijven zitten…

“Het voelt nu als een nieuwe uitdaging”, bevestigt Peter Gillis aan Het Nieuwsblad, want Miguel is onvervangbaar. “Bovendien kan Klaasje ook vervangen worden door een jongen.” En ook dat zou een serieuze aanpassing noodzakelijk maken.

“Maar die nieuwe uitdagingen geven energie”, kan Vande Putte enkel beamen. En dat blijkt: “We hebben intussen al tien nieuwe nummers en er komen er elke dag bij.” Bovendien krijgen Peter Gillis en Alain Vande Putte binnenkort hulp uit onverwachte hoek.

“Binnenkort hebben we een schrijfsessie met Gert Verhulst”, onthult het schrijversduo in Het Nieuwsblad. “Hij wil weer dichter betrokken zijn bij K3. Dat was hij al in het verleden, maar nu wil hij dat nog meer op een hands-on manier doen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven