Christa Planckaert triest na relatiebreuk

68278
Foto: VRT

Wie we dit seizoen niet meer in ‘Château Planckaert’ zullen zien, dat is Shana Goossens, het lief van Junior Planckaert. Sorry, ex-lief van Junior, want een tijdje geleden kwam het tot een breuk tussen de twee tortelduifjes. Junior vertelde in Dag Allemaal dat hij aan zichzelf moest werken en dat het niet echt fair was om de huidige versie van zichzelf aan Shana te geven. “Dus hebben we stand genomen van elkaar”, verduidelijkte Junior in Dag Allemaal.

Helaas wist Christa Planckaert het nieuws niet uit eerste hand. “Eerlijk, over dat soort dingen praat Junior niet met mij, al merkte ik natuurlijk wel dat er iets mis was. Maar ik hoopte dat de tijd raad zou brengen en dat het nog wel goed zou komen”, reageert Christa. Maar helaas kwam het toch niet goed tussen Shana en Junior en dat zag Christa met lede ogen aan. “Wat kon ik anders doen? Ik vond dat meisje heel sympathiek en ik zag haar graag, maar ik kan mij niet met Juniors liefdesleven bemoeien”, besluit Christa Planckaert in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be