Tanja Dexters over ‘drankverslaving’: ‘ik ben precies een crimineel’

0
Tanja Dexters over ‘drankverslaving’: ‘ik ben precies een crimineel’
Foto: PhotoNews

Vrijdag moest gewezen Miss België zich voor de rechtbank gaan verantwoorden voor het ongeval waarbij zij in 2019 vluchtmisdrijf pleegde. Het parket wil niet dat Tanja Dexters ooit nog achter het stuur kruipt. Uit het toxicologisch rapport kan besloten worden dat Tanja veel drinkt. Tanja Dexters is het daar niet mee eens en vertelde aan de rechter dat zij zeven weken op een eiland heeft gezeten zonder ook maar één glas te drinken. Ook op Instagram verdedigde Tanja Dexters zich vrijdagavond.

“Ik drink graag een glas. En ik kom gemakkelijk in de verleiding als er een feestje is en ik niet moet rijden”, schrijft Tanja Dexters op Instagram. “Maar ik ben niet verslaafd aan drank”, benadrukt Tanja Dexters in haar bericht op Instagram.

HLN.be gebruikte de titel “Parket wil dat Tanja Dexters nooit meer achter stuur kruipt: ‘Hevige drinker die onmiddellijk van de baan gehaald moet worden'”. “Daar ben ik nog steeds niet goed van. Ik ben precies een crimineel die dagdagelijks dronken achter het stuur zit”, reageert Tanja Dexters.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven