Drama voor Junior Planckaert: “het was alsof 300 kilogram op mijn been lag”

0
Drama voor Junior Planckaert: “het was alsof 300 kilogram op mijn been lag”
Foto: VRT

Junior Planckaert is weer thuis. Nadat hij een week gelegen een banaal ongeval met grote gevolgen had, verbleef de jongste zoon van Eddy Planckaert vijf dagen in het ziekenhuis. Daar kreeg hij de beste zorgen, helaas zorgt Corona ervoor dat patiënten zo kort mogelijk in een ziekenhuis mogen blijven.

En dus werd Junior afgelopen woensdag al ontslagen. Daar verblijft hij nu dag en nacht in zijn bed en dat is verre van luxueus. Ondertussen heeft Junior al enkele nachten achter de rug. “De eerste nacht was een hel. Zoveel pijn had ik – het was alsof 300 kilogram op mijn been lag”, vertelde Junior aan Het Nieuwsblad. “De medicatie was niet straf genoeg, waarna mijn huisdokter me opnieuw morfine heeft voorgeschreven. Het gaat intussen iets beter. Maar als ik mijn been plooi, voelt het alsof het gaat breken”, geeft Junior toe.

Elke dag komt er een verpleegster langs om Junior te verzorgen en ook een vaste afspraak is het dagelijkse bezoek van een kinesist. “Ik doe mijn oefeningen. Ik moet constant bewegen, mijn been moet beetje bij beetje worden geplooid. Erg pijnlijk”, gaat Junior verder.

Het ongeval is een serieuze streep door de rekening van de familie Planckaert. De eerstvolgende maanden kan Junior namelijk niet helpen bij de verbouwingen aan het kasteel in Frankrijk. En er was al zoveel achterstand als gevolg van de coronamaatregelen. Maar alles komt goed, de familie Planckaert heeft namelijk grote plannen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven