Regi openhartig over scheiding met Elke

320
Foto: Photo News

Eerder dit jaar raakte bekend dat Elke Vanelderen en Regi Penxten uit elkaar gaan. Regi vertelde in Gazet Van Antwerpen dat het jaar 2020 ene bijzonder gek jaarwas. “In 2020 heb ik mijn grootste hit ooit gescoord met ‘Kom wat dichterbij’ , en daarna volgden er nog”, reageert de dj. Met ‘Kom wat dichterbij’ scoorde Regi dé Radio 2 Zomerhit, dat nummer brak ook verschillende records in de hitparade.

Ondertussen heeft Regi nog verschillende hits gemaakt, waaronder de nieuwe single met Niels Destadsbader. Maar er zijn nog meer nummers. “Ik heb dus niet met mijn duimen zitten draaien thuis. Het is zo druk geweest dat het spijtig genoeg ook tot een breuk met Elke is gekomen”, geeft Regi in de krant toe.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be