Gilles Van Bouwel schrikt op na inbraak: “meer dan 10.000 euro kwijt”

0
Gilles Van Bouwel schrikt op na inbraak: “meer dan 10.000 euro kwijt”
Foto: Photo News

Gilles Van Bouwel deelde geruime tijd een appartement met Issabel, met wie hij samen meedeed aan De Mol. Twee weken voor zijn roommate zou gaan samenwonen met haar vriend, werd er ingebroken in het appartement dat ze met Gilles deelde…

“Van mij hebben ze niets gestolen, ik heb ook maar heel weinig waardevolle spullen in huis”, getuigt Gilles Van Bouwel in Story. “Volgens de politie nemen dieven tegenwoordig geen laptop of iPad meer mee omdat die traceerbaar zijn.”

“Maar Issabel was wel voor 10.000 euro kwijt aan kleding, juwelen, handtassen, schoenen… Vreselijk! Gelukkig heeft ze een stuk teruggekregen via de verzekering, maar dat vervangt de emotionele waarde van sommige stukken natuurlijk niet”, aldus een geëmotioneerde Gilles Van Bouwel in Story.

Gilles geeft toe dat hij in het begin wel schrik had om thuis te komen. “Maar ik heb nu een camera gekocht die op de deur gericht staat, en via mijn telefoon krijg ik meldingen als er beweging wordt gedetecteerd. Ik zal het dus snel weten als er iemand in mijn appartement is. Al is het misschien niet bijster slim om dit in een interview te vermelden…” beseft Gilles Van Bouwel in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven