Hanne uit Blind Getrouwd gefrustreerd: “ik werd alsmaar onzekerder door Dave”

0
Hanne uit Blind Getrouwd gefrustreerd: “ik werd alsmaar onzekerder door Dave”
Foto: VTM

Uiteindelijk zouden Hanne en Dave geen toekomst zien in hun huwelijk en hun avontuur in Blind Getrouwd niet verder zetten. Toch was er op het einde een toenadering tussen beiden. Eindelijk lezen ze op dezelfde golflengte te zitten…

“En toch was ik toen zelfs op zoek naar meer diepgang”, benadrukt Hanne in Dag Allemaal. “Ik had net iets meer zekerheid van Daves kant gewild, en die heb ik eigenlijk nooit gekregen. Het zou geholpen hebben, want door zijn terughoudendheid werd ik ook almaar onzekerder.”

Toch geeft Hanne toe dat ze zeker in het begin wel die kriebels voelde voor Dave: “Zeker op huwelijksreis. Hij is een aantrekkelijke man, met een zeer mooie glimlach. En er zijn momenten geweest dat ik hem eens goed wilde vastpakken. Maar ja, dan begon ik weer te veel na te denken.”

Hanne blikt dan ook met een positief gevoel terug op haar avontuur in Blind Getrouwd: “Met de nodige ups en downs, dat zeker. En af en toe zelfs met tranen. Maar het ging dikwijls ronduit goed tussen ons. We hebben er echt wel voor gevochten”, aldus Hanne in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven