Davy Gilles ziet af door corona: ‘Pijnstillers hebben geen effect’

0
Davy Gilles ziet af door corona: ‘Pijnstillers hebben geen effect’
Foto: VTM

Woensdagavond raakte bekend dat Davy Gilles corona heeft. De zanger van De Romeo’s heeft de dans niet kunnen ontspringen en heeft vooral last van spierpijn, héél veel spierpijn zelfs.

“Ik heb 3 nachten achter de rug nu en de spierpijn is nu heviger. De pijnstillers lijken nog weinig effect te hebben. Werkelijk alles in mijn lijf doet zeer. Sterk verkouden ook maar ik heb geen hoofdpijn en geen harde keelpijn. Hopelijk blijft dat zo. Als dit de milde symptomen zijn , kan ik je zeggen dat dit al geen pretje is, wat moet dat zijn als je dan ook nog kortademig wordt enz…ik hoop dat me dat niet overkomt”, laat Davy Gilles via Instagram aan zijn volgers weten.

Eerder communiceerde Davy dat hij nu tien dagen in de logeerkamer verblijft om contact met zijn gezin te vermijden. Ook de kinderen en vrouwlief Sasha Rosen hebben zich moeten laten testen. De kinderen zijn negatief, Sasha wacht nog ongeduldig op haar uitslag. Moeten zij straks op zoek naar oppas voor de kinderen als blijkt dat ook zij positief zou zijn? Laten we hopen van niet!

Ondertussen probeert Davy Gilles de tijd te doden. “Ik kan gelukkig ook nog mijn social media onderhouden en jullie lieve berichten lezen. Uiteraard probeer ik hier positief onder te blijven en die regenboog te zien Door al m’n tranen heen. Ik weet het dat ik dit veel herhaal maar ben dan ook zo trots op mijn liedje. Het is nu nog meer van toepassing dan ooit. Wees aub voorzichtig want dit beestje zit werkelijk overal. En geloof me , ik ben steeds erg voorzichtig geweest. Ik kan namelijk niet wachten om weer op dat podium te staan. Ik kom hier ook wel weer doorheen”, besluit Davy Gilles.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven