Nathalie Meskens onder vuur: ‘Ik knap er ook op af’

0
Nathalie Meskens onder vuur: ‘Ik knap er ook op af’
Foto: Photo News

Wie verschillende bekende Vlamingen op Instagram volgt, heeft er mogelijk ook meer dan genoeg van. Bekend Vlaanderen promoot allerlei producten waarvoor zij veel geld aangeboden kregen van de desbetreffende merken. Eén ervan is HelloFresh. Het aantal bv’s dat de maaltijdboxen promoot, is al niet meer op twee handen te tellen. Afschuwelijk, temeer omdat diezelfde bv’s een tijdje geleden hun volgers nog aanmaanden om lokaal te kopen. En wat doet iemand als Nathalie Meskens dan? Zij laat zich verleiden om een Nederlands bedrijf te promoten.

Haar volgers zijn niet te spreken over de nieuwe vorm van reclame. Op Instagram Stories maakte Nathalie Meskens maandag nog reclame voor River Cleanup, er ligt teveel afval op straat. “Door de coronacrisis is plasticvervuiling zelfs naar ongekende hoogten gestuwd”, schrijft Nathalie. En bovendien gaf zij haar volgers nog de raad om de was een graadje minder waar te wassen, ook met reclame voor een waspoedermerk erbij. Nathalie Meskens heeft oog voor de natuur en dat is een goede zaak, maar echt consequent kan je haar gedrag niet noemen. Waarom koopt Nathalie Meskens haar groenten en fruit niet bij haar in de buurt?

 “Groen ?? Ze komen met hun camionettes vanuit Nederland naar België… Heel veel verpakt in plastiek en ge krijgt amper genoeg”, getuigt iemand op Instagram.

De kritiek aan het adres van Nathalie Meskens is niet mals. “In de Kempen noemen ze dit : platte commerce Natalie. Hello Fresh, groene energie??Milieubewust?? Laat me ni lachen, o.a, veel verpakking dat weg gegooid mag worden, wat is er mis met buy local bij een bioboer die ook pakketten voor 1 week samenstelt? Ah ja, die sponsoren je niet, geld opent vele deuren blijkbaar”

“Is bij verschillende bv’s zo. Moeten ook hun kost verdienen zeker? Ik knap er ook op af”, schrijft één van de volgers van Nathalie Meskens op Instagram.

“Als je graag 50 euro geeft voor een doos groenten die in de winkel de helft kosten, doe maar Natalie lieve schat”, reageert een andere volger. “Alles voor meer geld 😉… tis een beetje triest”, besluit een andere volger op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven