Thuisfans: ‘Stop met klagen en zagen’

0
Thuisfans: ‘Stop met klagen en zagen’
Foto: VRT

Vrijdagavond werd de 5.000ste aflevering van ‘Thuis’ uitgezonden. Heel wat fans zijn teleurgesteld, zij hadden blijkbaar meer verwacht van dit jubileum. “Ik ben super teleurgesteld in de 5000ste aflevering! Ik had echt ZOVEEL beter verwacht! Ja ok het was spannend.. maar het was gewoon “even spannend” als de rest van de week.. had echt gewoon beter verwacht.. ben ik de enigste?” vraagt een kijker zich op Facebook af.

Wat volgt is een resem reacties die vooral negatief zijn. “Echt hé!! Zoveel hype om die aflevering en dan… dit”, reageert een teleurgestelde kijker.

“Wel het trok op niks voor 5000ste keer van thuis, zelfs in het begin geen vuurwerk of niet zo van 5000ste keer thuis niks”, schrijft een kijker uit Westerlo.

Blijkbaar zijn er kijkers die er genoegen in hebben om het jubileum van ‘Thuis’ te verpesten. Zijn de kijkers nu nooit tevreden? Wij gaan ervan uit dat heel wat van die kijkers misschien al 25 jaar naar de soap kijken. Beseffen zij eigenlijk wel dat dat pure luxe is? Buiten ‘Familie’ en ‘FC De Kampioenen’ zijn er weinig Vlaamse entertainmentreeksen die het zolang hebben volgehouden.

De directie van de VRT is nog altijd tevreden over de kwaliteit van ‘Thuis’. De kijkers blijkbaar ook, dat zie je aan de kijkcijfers. En toch is er altijd weer een kleine groep klagers en zagers. Mensen die het verschil maken op de sociale media en die hier in dit bericht nu ook weer aandacht krijgen.

Maar gelukkig zijn er ook leuke reacties. “Jullie kunnen ook blij zijn dat ze in tijden van Corona dit kunnen neerzetten. Wou het toch even vermeld hebben”, schrijft een kijker. En gelijk heeft die persoon. Vorig jaar rond deze tijd moest ‘Thuis’ stoppen en was er zelfs geen seizoensfinale. De kijkers hadden duidelijk hoge verwachtingen, velen hoopten ook op een extralange aflevering, maar dat kon niets wegens Corona.


Heel wat kijkers genoten toch van de 5.000ste aflevering. “De spanning is opgebouwd. Toppie”, reageert iemand op Facebook. “ Het was een heel goede aflevering,best spannend !! Top reeks doe zo verder”, benadrukt één van de kijkers op Facebook.  “Ik vond het super spannend op ’t laatst, mijn hart ging er toch van sneller slaan”, gaat een kijker verder.

“Als je de commentaren volgt, dan zou men nog geloven dat de wereld vergaat. Ik kijk gewoon uit naar de seizoensfinale en als die tegenstaat, dan kijken we weer uit naar het nieuw seizoen”, deze vinden wij de perfecte samenvatting van een ochtend commentaren lezen. Want of je het nu goed of slecht vond, maandag is er aflevering 5001 van ‘Thuis’, wie weet dat er dan allemaal staat te gebeuren. ‘Thuis’ blijft ons verrassen, keer op keer. Knap werk van de ploeg die dagelijks in de studio in Leuven of op buitenlocaties aan het werk is. Op naar de 6.000 aflevering, binnen een dikke 4 jaar zal dat zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven