Nick uit Big Brother haalt uit: ‘Ik ben geen narcist’

0
Nick uit Big Brother haalt uit: ‘Ik ben geen narcist’
Foto: Play4

Nick Kraft uit Big Brother heeft op Instagram een oproep voor meer verdraagzaamheid gedaan. Aanleiding zijn de haatreacties tegenover Big Brother-winnares Jill. Nick is het beu dat mensen vanachter hun computer of smartphone haatreacties naar de andere bewoners verspreiden.

“Ik ben alles behalve een narcist, integendeel. Als ik zeg : Jullie mogen genieten van mijn goddelijk lichaam in de sauna, dus welkom. Is dit alleen maar sarcastisch bedoeld. ( het tegenovergestelde van wat ik bedoel) Ik weet ook dat ik geen perfect lichaam heb, en zelfspot is voor mij leuke humor en ik weet ook dat sommige mensen mijn humor niet snappen, but hey, You like it or not. Ik zal altijd blijven wie ik ben, met of zonder goeie humor en met of zonder goddelijk lichaam. Ik heb me ongelooflijk hard geamuseerd in het huis met iedereen. Ik heb de tofste mensen ooit leren kennen. Ik heb mezelf nog beter leren kennen”, gaat Nick verder.

“Ik ben Big Brother dan ook ontzettend dankbaar dat ik dit deze kans heb gekregen en de meeste dankbaarheid wil ik aan jullie geven, mijn trouwe supporters, want zonder jullie had ik mijn droom nooit kunnen waarmaken, de finale halen en het spel helemaal uitspelen. Jullie zijn de beste! Ik hou van jullie En nogmaals dank u voor de vele kaartjes met Valentijn en mijn verjaardag! PS: Als je hetzelfde avontuur wil meemaken zoals ik? Schrijf je in! Het is nummer 1 van wat ik ooit heb meegemaakt”, besluit Nick uit Big Brother op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven