Dertigers-acteur getuigt over zwaar ongeval: “ik ben overkop gegaan”

69
Kristof Goffin
Foto: VRT

Kristof Goffin bedacht ooit de kniezwengel voor Kate Ryan, maar tegenwoordig zien we de 39-jarige Goffin aan het werk als acteur in Dertigers. Vier jaar geleden kroop Kristof Goffin echter door het oog van de naald na een zwaar fietsongeluk…

“Ik fietste ’s avonds naar huis en ben toen ik de tramsporen wou oversteken in volle vaart tegen een blok geknald dat daar op de weg lag. Ik ben overkop gegaan en recht op mijn gezicht gevallen. Ik had mijn nek kunnen breken of misschien zelfs helemaal verlamd geraken…” aldus Kristof Goffin in Dag Allemaal.

Uiteindelijk raakte de acteur enkele tanden kwijt, was zijn kaak op twee plaatsen gebroken en beet hij een stuk van zijn tong. “Tot overmaat van ramp raakte de linkerkant van mijn gezicht helemaal verlamd door een operatie aan mijn kaak”, zucht Kristof Goffin.

Uiteindelijk zou die verlamming drie maanden aanduren, maar nog steeds heeft de acteur minder gevoel in zijn linkerkaak.

“Je kan het vergelijken met hoe het voelt wanneer je van de tandarts komt. Heel vervelend allemaal, maar ik besef goed genoeg dat het nog veel slechter had kunnen aflopen”, beseft Kristoff Goffin in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be