Familie-kijker haalt keihard uit naar ‘oude doos’

0
Familie-kijker haalt keihard uit naar ‘oude doos’
Foto: DPG Media

Niet iedereen is even blij met de terugkeer van Marie-Rose in ‘Familie’.

Eén van de kijkers is teleurgesteld om wat er momenteel in ‘Familie’ aan het gebeuren is. “Dank u, alle afgedankte personen komen steeds terug. Geef de nieuwe ook eens een kans! Dat mooie meisje waar Cedric met samen was, moest te snel sterven maar die oude lelijke doos Marie Rose komt voor de 3e keer terug. Sorry wij kijken niet meer”, haalt een kijkster keihard uit. Zij verwijt verder dat Martine Jonckheere streken zou hebben.

Op Facebook durven mensen wat schrijven, maar niet iedereen is het met haar eens. “Oude lelijke doos? Je kunt favoriete en minder favoriete personages/actrices hebben, maar daarom hoef je nog niet te gaan schelden”, reageert een kijker die het voor Martine Jonckheere opneemt.

“U vergeet dat die streken geacteerd zijn? Ik heb haar persoonlijk gekend in de tijd van Verschoten en Zoon. Ik werkte als poetsvrouw bij Manhattan in Leuven. De warmste en vriendelijkste van allemaal, ze nam geregeld haar pauze samen met ons, de poetsploeg, terwijl er daar andere tussen liepen die hun neus ophaalden voor ons alsof we str*nt waren”, reageert een andere kijker.

Ja, zij die Martine Jonckheere écht kennen weten dat zij een fantastisch lieve vrouw is!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven