Vrijgezel Ianthe Tavernier: “mijn goesting is groter dan ooit!”

0
Vrijgezel Ianthe Tavernier: “mijn goesting is groter dan ooit!”
Foto: PhotoNews

Ianthe Tavernier kennen we vooral als actrice uit De Buurtpolitie, maar de 32-jarige Ianthe staat ook vaak op het podium als zangeres. Zowel in musicals als op festivals met de partyband ‘Les Copines’ geeft Ianthe het beste van zichzelf.

Nu de vaccinatiecampagne op volle toeren begint te draaien, kijkt Ianthe uit naar versoepelingen. “Ik kijk er vooral naar uit om terug meer mensen te zien”, geeft Ianthe toe die de lockdown als single beleefde.

“Ook wil ik zo snel mogelijk terug op het podium staan. Na één jaar vertraging is mijn goesting groter dan ooit”, onthult Ianthe Tavenier in Het Laatste Nieuws.

“Ik heb het geluk dat er in m’n agenda alleen maar dingen zijn doorgeschoven, waardoor hij voor de komende maanden al goed gevuld is. Een glimlach kunnen toveren op de mensen hun gezicht, daar doe ik het voor. Laat het maar komen, ik ben er klaar voor!” klinkt het opgewekt en vrolijk bij Ianthe Tavernier.

Tijdens de lockdown startte Ianthe samen met haar zus Saartje ook een eigen webshop op. De zusjes Tavernier verkopen trendy kledij in “Coco d’Anvers” en die wordt alsmaar zomerser nu de temperaturen stijgen.

Ianthe staat trouwens zelf model voor de zomerse kleedjes en showt ze met veel plezier op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven