Pat Krimson doet emotionele oproep aan beleidsmakers: ‘Wakker worden!!!!’

0
Pat Krimson doet emotionele oproep aan beleidsmakers: ‘Wakker worden!!!!’
Foto: Qmusic

Voor Pat Krimson is het genoeg geweest. Na bijna 13 maanden werkloosheid – op enkele dj-sets na – is de dj het meer dan beu: hij wil gaan spelen. Het ergst van al: hij krijgt de kans om op feestjes te gaan draaien, maar het mag niet! “Ik kreeg alleen al de laatste week, 3 aanvragen voor DJ-sets op verlaten locaties. Van een chalet in de Ardennen tot een loods diep in een bos in Nederlands Limburg”, reageert Pat Krimson op Facebook.

Het zou makkelijk verdiend zijn, maar Pat Krimson riskeert het niet om die feestjes aan te nemen. “NEE natuurlijk neem ik deze feestjes  NIET aan ondanks zware gages”, gaat hij op Facebook verder.

Voor de dj is het meer dan duidelijk: “Mensen zijn het beu en willen terug vrijheid en ontspanning.” Hij doet dan ook een oproep aan de beleidsmakers en virologen: “Maak hier dringend werk van, samen met onze sector om veilig evenementen te laten doorgaan… Neem aub beslissingen voor alles ontspoord en in de illegaliteit wordt georganiseerd”, besluit Patje op Facebook.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven