Kijker van Thuis waarschuwt: ‘Als ze dat durven doen, kijk ik niet’

0
Kijker van Thuis waarschuwt: ‘Als ze dat durven doen, kijk ik niet’
Foto: VRT

Aanstaande vrijdag kan je op Eén kijken naar de 5.000ste aflevering van ‘Thuis’. Op de sociale media zijn de fans aan het gissen wat er in die ‘speciale’ aflevering zou kunnen gebeuren.

“Ik denk dat er niks ergs gaat gebeuren in de 5000ste aflevering, omdat we dat teveel verwachten. Ik denk dat er iemand onverwachts op de proppen gaat komen waardoor we flashbacks naar het verleden gaan zien en alle belangrijke gebeurtenissen nog eens te zien krijgen”, denkt één van de kijkers.

“Ik denk ook dat men teveel verwacht van die 5000e aflevering”, reageert een andere kijker op Facebook. “Misschien een musical aflevering? Doen ze vaak in buitenlandse series”, laat een andere kijker weten. En dat idee zorgt voor heel wat gemengde reacties. “Goed idee! De halve cast heeft ervaring met zang en musical : Louis, Tim, Marianne , Sam, Simonne , Jacques en zeker Harry hebben allemaal ervaring kan geweldig goed worden”, glundert iemand die nu al aan Thuis, de musical denkt.

Maar niet iedereen is het idee genegen. “Die sla ik dan toch maar over”, reageert iemand. “Dan sla ik die aflevering ook wel over als ze dat durven doen met Thuis”, gaat iemand anders verder.

“Elke aflevering is een verrassing…Ik verwacht niets ‘speciaal ‘, maar de verhaallijn loopt sowieso naar bepaalde ontknopingen nu.. spannend”, besluit een andere kijker op Facebook. En gelijk heeft die kijker: elke aflevering is een verrassing, in de nieuwe week misschien net nog een tikkeltje verrassender dan anders. Op naar aflevering 5.000 van ‘Thuis’, aanstaande vrijdag op één, wij zijn er zeker van dat we weer met meer dan 1 miljoen naar het programma zullen kijken, die 1 miljoen kijkers verdient ‘Thuis’ dubbel en dik, niet?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven